Oglasio se direktor škole 😓

Jutros oko 8 časova došlo je do pu*njave u dvorištu Srednje metalurške škole u kojem je jedan učenik ranjen. Kako se saznaje, učenik prvog razreda Srednje mašinske tehničke škole pucao je jutros na učenika Srednje metalske škole koji pohađa treći razred, prenosi Informer. 😓

PU Centar je u 8.00 časova dobio informaciju o incidentu u dvorištu Srednje metalurške škole u ​​kojem je jedan učenik povređen.

Izlaskom na teren, policijski službenici su utvrdili da je jedan maloletnik, uz upotrebu vatrenog oružja, drugog maloletnika povredio u predelu noge. Prema prvim informacijama, povredio ga je mladić koji ne pohađa istu školu, ali kako se nezvanično saznaje, imali su sukob i ranije. 🤔

IZVOR: X / nista od saradnje

Sve se desilo u 3 sekunde  ⚠️⚠️⚠️

Medijima su se obratili direktori škola u koje idu pomenuti učenici.

Direktorka Srednje metalske škole Irma Behlulović kaže da je izuzet video-materijal, jer je škola pokrivena kamerama. 🧐

Sve se desilo u tri sekunde. Ja sam za danas odlučila da nastava bude onlajn. Drugi učenik nije učenik naše škole. Molim sve medije da pomognu svojim delovanjem da u ovoj situaciji ne dižemo tenzije.

Kazala je Behulović. 👆🏼

Direktor Srednje mašinske škole Faruk Čupović je potvrdio da učenik koji je pucao pohađa ovu školu.

Po saznanjima i izjavama drugih učenika radi se o učeniku prvog razreda Srednje mašinske škole. Obaveštena je Hitna pomoć i policija. Mi smo preduzeli mere u skladu s našim nadležnostima da pružimo podršku. Prema našim saznanjima, ostali učenici su dobro.

Rekao je Čupović. 👆🏼

Autor: informer.rs