Uz Eminema, na mitingu je učestvovao i bivši predsednik Barak Obama, kojeg je poznati reper lično najavio pred publikom

Poznati reper Eminem iznenadio je prisutne na mitingu podrške Kamali Haris u Detroitu, gde je pružio javnu podršku njenoj kampanji uoči predsedničkih izbora 2024. godine. Tokom događaja, Eminem se obratio okupljenima i naglasio važnost građanskog angažovanja, slobode govora i glasanja, pozivajući ljude da iskoriste svoje pravo i glasaju za promene koje Kamala Haris i njen tim zastupaju.

Uz Eminema, na mitingu je učestvovao i bivši predsednik Barak Obama, kojeg je poznati reper lično najavio pred publikom. Ovaj događaj, održan u rodnom gradu Eminema, bio je ključan deo kampanje, jer je Detroit, kao deo ključne savezne države Mičigen, od velike važnosti za ishod izbora. Eminem je poznat po tome što je ranije javno iskazivao svoje političke stavove, posebno u vezi s pitanjima ljudskih prava i pravde.

Ovaj miting je obeležilo i obraćanje bivšeg predsednika Baraka Obame, koji je na početku iskoristio priliku da se našali repujući početne stihove Eminemove pesme Lose yourself. Glavni deo njegovog obraćanja je bio fokusiran na kritikovanje Trampa.

IZVOR: YT / ABCNews

Autor: Redportal.rs