Tačka izmedju života i smrti je milisekund 😲

Vlasnik Pink medija grupe Željko Mitrović često na svom Instaram nalogu deli misli vezane razne teme kojese tiču svih nas. Nedavno su njegove ideje od prošle godine završiče u naučnim i doktorskim radovima.

Ovaj put Žex se dotakao poimanja života i šta je on zapravo.Šta je percepcija, šta je objektivno, a šta ne i koliko traje taj najznačajniji trenutak. Evo šta je Žex rekao: 👇

- Sve naše emocije i perceptivni doživljaji , stvarne i nestvarne vizije , objektivne i subjektivne percepcije života, su samo obična nasumična odokativna kalkulacija samo jedne značajne tačke u stvarnom vremenskom protoku, i surova spoznaja konačnosti, a koja se zove, i koju rado zovemo “ŽIVOT” ,neki bi rekli “življenje” a suštinski, samo ċvrsta veza sa “NAJZNAČAJNIJIM” trenutkom. Tačka izmedju života i smrti je milisekund i samo jedan obican, ali mali obican bedni beznacajan trenutak! Pitanje koje mozda malo buni je, da li je bolje pre tog famoznog trenutka ili posle njega, označiti početak ili kraj? Od ovog, naizgled bednog i nebitnog pitanja, otvara se velika životna dilema, zašto nam je uopste sve toliko važno! The end! P.S. Neću više, dajem reč!!!!

Da li će i ove misli završiti u nekom doktorskom ili naučnom radu ostaje da vidimo u danima koji dolaze. 🧐

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / zeljkomitrovic

Autor: Redportal.rs