Nenad Aleksić Ša otkrio da mu je ova sezona najteža ikada 🧐

Tokom jučerašnjeg izbora potrčka, Milan Milošević razgovarao je i sa ostalim učesnicima i veče je bilo sve, samo ne mirno.

Naime, haos je nastao među svim učesnicima iz različitih razloga. Od poništenja izbora potrčka, do raskida Terze i Sofije, pa do frke koju su napravili Bebica i Miljana.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović progovorili su o svojoj svađi koja se desila dan pre toga. Milan je pokušao da otkrije šta se dogodilo, zbog čega je Ša hteo da napusti rijaliti i zašto im je odnost zategnut.

- Bila sam ljuta, besna i izrevoltirana. Kao što on kaže da trpi i sluša me mesec dana, tako i ja njega. Malo, malo bockanje. Bodem ga za ovo, bodem ga za ono. Sve me nervira, sve me iritira, sve mi smeta. Kako kaže nešto, ja mu prebacim - rekla je Miona.

- Samo se pravdam nešto. Steže me. Sa tim prebacivanjem, pravdam se i ne znam za šta se pravdam. Pravdam se za sve - dodao je Ša.

Ša je u jednom momentu otkrio da je "ovo do sada najteži rijaliti". Par se dotakao i seksulanih odnosa kada je Ša otkrio da ih "nemaju".

Detaljnije o svemu:

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: redportal.rs