Jeli smo samo poparu, ništa slatko, primili su nas samo zbog para. Moja kosa je bila zarasla, bio sam zapušten i ne znam ni da li su nas kupali. 💔💔

Sinoć je voditelj Milan Milošević u emisiji Preteres nedelje otkrio učesnicima da je njihov cimer Nenad Ćubić imao teško detinjstvo, a on je ispričao šta sve doživeo u hraniteljskoj porodici:

- Prvo čega se sećam je da sam bio u domu. Ja koliko znam ostavljeni smo u bolnici kao bebe, brat i ja. Imali su neke probleme, da li nas nisu voleli ili nešto. Prebačeni smo u dom, pa u hraniteljsku porodicu gde nismo imali uslove. Ja sam imao tri godine, a brat pet. Ne sećam se tih ljudi, to je bila najgora situacija. Kad god dođu neki roditelji da vide da li žele da te usvoje, dobijali smo slatkiše, ali nikad ništa nismo dobili. Jeli smo samo poparu, ništa slatko, po ceo dan u krevetu. Primili su nas samo zbog para. Moja kosa je bila zarasla, bio sam zapušten i ne znam ni da li su nas kupali.

Posle se Nenad dotakao svojih usvojitelja koje on naziva roditelji:

- Kad su nas usvojii ja sam imao pet, a brat sedam. Mislim da sam imao prezime Petrović, a ime nisam imao. Posle smo se krstili. Mi smo živeli posle u Prijepolju, tata je radio po ceo dan za 3000 dinara. Svaki dan je od šest do uveče taksirao da bi nas odgajio.

- Ja nisam znao da sam usvojen, do neke godine kad su nam rekli. Imao sam možda 11 godina, a on 13, tad smo saznali. Seli smo da pričamo, rekli su da nam nisu pravi roditelji i da će nas voleti do kraja života. Ja sam tad rekao da su nam dali novi život i da ću ih voleti do kraja života i smatrati ih pravim roditeljima.

O biloškom roditeljima i o tome šta bi ih pitao on je rekao:

- Razmišljao sam odakle srca da to neko uradi. Ja sam pokušavao, ali roditelji nisu dali. Rekli su dok su živi da neće dati. Ja nisam hteo iz poštovanja. Ja mislim da majka zna sve, ali da neće da kaže. Mi samo želimo da ih vidimo na sekund i da pitamo zašto su to uradili. Meni je to najveća želja. Želim samo da vidim kako izgledaju ljudi koji ostavljaju decu, kako izgleda čovek bez srca. Čuo sam da su oboje bili u zatvoru, da su bili kriminalci. Mogu da budu šta god, narkomani, kriminalci...

Ukućani su bili vidno šokirani, a neki su se i rasplakali.

IZVOR: YT / zadruga

Autor: Redportal.rs