Neočekivano iskočila iz vode i ubola je pravo u grudi 😥

Italijanka iz okoline Torina stradala je pošto ju je velika riba probola u predelu grudi.

Surferka u Indoneziji preminula je pošto ju je navodno probola sabljarka u petak.

Đulija Manfrini, 36-godišnjakinja iz Torina, grada na severu Italije, surfovala jenadomak arhipelaga Mentavaji u provinciji Zapadna Sumatra, navodi se u izveštajima.

Dvoje svedoka su navodno pokušali da joj pruže prvu pomoć pošto ju je sabljarka probola u grudi, a kasnije je prebačena u bolnicu.

- Uprkos hrabrim pokušajima njenog partnera, zaposlenih u lokalnom hotelu i lekara, Đulija nije mogla da se spase - objavio je na Instagramu Džejms Kolston, koji je sa preminulom Manfrini vodio turističku agenciju.

- Od čelnika distrikta Jugozapadni Siberut dobili smo informaciju da se italijanskoj državljanki dogodio incident dok je surfovala - saopštio je Lahmudin Siregar, šef hitnih službi na ostrvima Mentavaji, za novinsku agenciju Antara.

- Sabljarka je neočekivano iskočila iz vode ka Manfrini i ubola je pravo u grudi - dodao je.

Italijanki se dogodila strašna nesreća, a verujemo da je umrla radeći ono što je volela, na mestu koje je volela, rekao je Kolston, njen kolega.

- Đulija je bila duša ove firme i njen zaraznu ljubav za surfovanjem, snegom i životom će pamtiti svi koji su je upoznali - dodao je.

Naučna istraživanja su pokazala da su napadi sabljarki na ljude retki, ali da te životinje mogu da budu opasne kada su isprovocirane.

Autor: Ejmi Voker - BBC Njuz / B92.net