Otkrio i kako je brzo stigao na mesto Dankinog nestanka 👆🏼

Miloš Ilić, otac male Danke Ilić iz Bora, koja je prema optužnici Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara ubijena 26. marta, oglasio se u lajvu na Tiktok profilu Državni, nakon što je prvim obraćanjem sa suprugom privukao je veliku pažnju javnosti.

On je ovu priliku iskoristio da progovori o pretnjama koje on i njegova supruga dobijaju, te otkrio da najviše strahuje za nju i decu.

Osećam se prijatno u svom gradu, ali se plašim za suprugu, kada ona bude izašla sa decom da se prošeta. Nikad nismo imali problema sa tim ljudima. Ja te sugrađane koji su pretili poznajem od mnogo ranije, ali nisam ništa nikad imao sa njima. Za neke ne znam ni kako izgledaju.

Miloš Ilić je dodao da je istina da je njihov mlađi sin bio izmešten iz porodice, ali da je sada sa roditeljima. Na pitanje kako je brzo stigao nakon prijave nestanka dvogodišnje devojčice, Miloš je rekao da je bio u blizini nakon što je Danka nestala.

io sam udaljen ne više od 20-ak kilometara, u obližnjem selu, a sve se izdešavalo u Banjskom polju. Ivana mi je javila, pozvala je policiju i ja sam stigao nekih 5 minuta pre patrole. Kolega je vozio, ne ja, ali je i on bio na ispitivanju kao svedok.

Autor: pink.rs