Glumica odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu

Mirka Vasiljević je tek nedavno otvorila Instagram profil, a zbog velikog interesovanja svakodnevno joj stiže i mnogo pitanja, pa je odlučila da odgovori na neka od njih.

Glumica je dobila brojna pitanja o privatnom životu, kao i nezi kože i kose, a nisu izostala ni pitanja u vezi sa njenom karijerom.

Tako je jednog od korisnika Instagrama zanimalo da li je čuvena serija „Ljubav, navika, panika“ snimana u studiju ili u stanu, a Mirka je otkrila i na kojoj čuvenoj adresi su snimali.

- Verovali ili ne, u pitanju je stan. Pune četiri godine moje srednje škole, mi smo snimali seriju u stanu i to, ni manje ni više, nego u Topolskoj 18. Svi znamo čuvenu istoimenu pesmu, tako da ništa nije slučajno. Snimali smo u stanu i u dvorištu, to su uglavnom bile sve lokacije. Ponekad smo išli i na Zlatibor, dešavalo se i u nekom kafiću, ali sve je bilo smešteno u tom kafiću“, otkrila je Mirka.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Mirka Vasiljević (@vasiljevic_mirka)

IZVOR: IG / vasiljević_mirka

Podsetimo, Mirka je na nedavnoj konferenciji srela Seku Sablić, koja je u pomenutoj seriji tumačila njenu mamu Veru Milićević, a onda su rekreirale čuvenu scenu.

Serija „Ljubav, navika, panika“ snimana je od 2005. do 2007. godine, a reč je o komediji koja prati dešavanja u porodici koju čine Mića (Nikola Simić), Vera (Seka Sablić) i njihove ćerke, Maja (Marija Karan) i Janja (Mirka Vasiljević).

Autor: redportal.rs