Večerašnju emisiju vodi iskusni Milan Milošević, koji je poznat po tome što uvek ume da zakuva atmosferu i izvuče odgovor iz svakog takmičara

Spektakl u emisiji Pitanja gledalaca se nastavlja i večeras, kada će gledaoci imati priliku da postave svoja direktna pitanja takmičarima rijaliti programa Elita 8. Emisija počinje u 23.00 časova, a već smo navikli da nam svaka epizoda donese napete momente, neočekivane reakcije i sukobe mišljenja.

Foto: Instagram.com/milica.mitrovic.pink

Večerašnju emisiju vodi iskusni Milan Milošević, koji je poznat po tome što uvek ume da zakuva atmosferu i izvuče odgovor iz svakog takmičara.

S obzirom na to da gledaoci svojim pitanjima često postavljaju temelje za buduće konflikte i razotkrivanja, možemo očekivati da će i ovaj put izneti najprovokativnije teme, posebno u svetlu najnovijih dešavanja u kući. Od odnosa među učesnicima, ljubavnih drama pa do strateških poteza. Svakako, ništa neće ostati sakriveno.

Zato, budite uz Pink večeras od 23.00 časova i pratite kako učesnici odgovaraju na pitanja koja će sigurno izazvati buru reakcija i obeležiti još jednu noć u rijalitiju koji drži ceo Balkan u neizvesnosti!

Autor: Redportal.rs