Rastao se od supruge i pokušavao je da spasi brak, ali u tome nije uspeo.

Muškarac (37), koji se sumnjiči da je juče brutalno ubio svog sina (2) u jednom naselju nedaleko od granice sa Hrvatskom, ostavljao je čudne čudnu poruke na Fejsbuku uoči jezivog zločina.

Beživotno telo dvogodišnjeg deteta pronađeno je u kući u mađarskom Žakanju, a otac T. D. je prevezen u bolnicu sa povredama opasnim po život, piše Telegraf.rs.

Prema navodima lokalnih medija, T. D. se rastao od supruge koju je veoma voleo i pokušavao je da spasi brak, ali u tome nije uspeo. Dve nedelje pre nego što je, kako se sumnja, njihovom dvogodišnjem sinu oduzeo život, postavio je potresnu objavu na društvenim mrežama.

- Srce mi puca za tobom, sine moj - napisao je u objavi.

Mediji navode da je imao i druge objave na mrežama, ali da u ovom trenutku nije jasno da li su one postavljene uoči ili nakon ubistva deteta.

- Moj poslovni život išao je silaznom putanjom poslednjih meseci. Nije da nije išlo, ali moj porodični život, moj sinčić, odveli su me u drugom pravcu. Pogotovo njegova majka, koju poštujem i dan danas volim jer mi je dala ovu mrvu. Danas i sutra biće odlučujući što se tiče posla, a pogotovo porodice. Izvinjavam se mojim dragim prijateljima, klijentima i poslovnim partnerima. Mojoj supruzi, mom sinu najviše. Danas će biti dobro. Ne kao što sam očekivao, ali život ide dalje - pisao je T. D. u zbunjujućim statusima na Fejsbuku.

Autor: Telegraf.rs