U prepunim salama, tokom više od dva sata muzičkog prpgrama, Silente je uz horsko pevanje fanova izveo svoje najveće hitove

Jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, Silente, održao je dva rasprodata koncerta u protekle dve večeri - prvi u SKC NS Fabrici u Novom Sadu, a drugi u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ovi nastupi ispunili su prostor energijom i euforijom, dok su gromoglasne ovacije publike ostavile bend bez reči. Koncerti su bili deo regionalne turneje kojom bend zaokružuje obeležavanje deset godina uspešne karijere.

Foto: Ustupljene fotografije

U prepunim salama, tokom više od dva sata muzičkog prpgrama, Silente je uz horsko pevanje fanova izveo svoje najveće hitove, među kojima su Terca na tišinu, Još jednom, Morski ljudi, morske žene, Neobranjivo, Čudna ili čudesna, Mene moje uši lažu, Poljubi me za kraj i Lovac na čudesa, kao i aktuelne singlove Sve što treba znat o ženi, Sve da ima neki način i Voli me dok đavo spava, kojima najavljuju nadolazeći, peti album.

Foto: Ustupljene fotografije

- Drama u Novom Sadu, nikada ovako ❤️ Divni ste, hvala svima koji su došli, dali smo sve od sebe da vas zabavimo. Hvala Kontra i SKC NS što su nas ugostili! - napisali su članovi benda Silente na svom Instagram profilu nakon nastupa u Novom Sadu, dok su posle beogradskog koncerta poručili:

- Beograde, bili ste sjajni večeras, ne možemo ni sami verovati šta se dogodilo! Hvala lepo svima koji ste došli, vidimo se što pre, nećemo čekati dve godine. Veliki pozdrav od Silente-a! Hvala lepo!

View this post on Instagram

A post shared by Silente (@silente_official)

IZVOR: IG / silente_official

View this post on Instagram

A post shared by Silente (@silente_official)

IZVOR: IG / silente_official

Od prvog takta pesme Morski ljudi, morske žene, jednog od najvećih hitova sa prvog albuma koji im je doneo regionalnu popularnost i brojne nagrade i trenutka kada je pala zavesa sa vine, sastav Silente uveo je publiku u svoj magični svet Lovaca na čudesa. Tokom više od dva sata koncerta, bend je oduševio fanove iz Novog Sada i Beograda i sproveo ih kroz ceo opus svoje dosadašnje karijere - sva četiri studijska albuma: Lovac na čudesa, Neće rijeka zrakom teći, Malo magle, malo mjesečine i IV, kao i nove singlove sa nadolazećeg albuma.

Foto: Kontra PR/PROMO

Nizale su se numere koje je publika sa oduševljenjem pevala – aktuelni singl Sve da ima neki način, Zaboravi nas, Neobranjivo, Molim te zapiši, Gubitnik prve klase. Susret sa najvernijim fanovima nastavio se uz pesme Lovac na čudesa, Pitanje je ljubavi, Krvoloci, Nije išla u detalje, Dragi vjerujem u sve, Svila, Falange, Pjesma koja samu sebe mrzi, Rekla si, Navečer se srca lome.

Publika je uglas sa bendom pevala i pesme Malo magle malo mjesečine, Idi, najnoviji singl Voli me dok đavo spava, kao i neke od najvećih hitova Mene moje uši lažu, Nikada ovako, Sve što treba znat o ženi i Poljubi me za kraj.

Foto: Kontra PR/PROMO

Nakon gromoglasnog aplauza i ovacija, bend se vratio na bis i sa publikom još jednom jednoglasno otpevao refrene pesama Sve što treba znat o ženi i Poljubi me za kraj, da bi nakon toga izveli Još jednom, svoj mega hit Terca na tišinu i koncert zatvorili uz Čudna ili čudesna.

Nakon beogradskog koncerta, članovi sastava Silente proveli su vreme družeći se i fotografišući sa svojim najvernijim fanovima u Domu omladine Beograda.

Foto: Kontra PR/PROMO

Autor: Redportal.rs