Prizor je zastrašujući 😵

Mala japanska prodavnica odeće postala je viralna nakon što se njen natpis sa simpatičnom bebom pretvorio u horor atrakciju zbog intenzivne toplote i sunčeve svetlosti tokom poslednjih nekoliko godina.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Hangai, prodavnica odeće i razne robe u Nagahama Sitiju, japanska prefektura Šiga, ima istu tablu već 10 godina, divnu bebu sa porukom Imamo mnogo dobrih, jeftinih stvari. Međutim, prošle godine, posle posebno toplog leta, znak se promenio u jeziv prizor, a bebine oči i usta su postali crni. Usled jake toplote i direktne sunčeve svetlosti, tamne boje znaka su se ugljenisale, stvarajući zastrašujući prizor. Stvari su postale još gore ove godine, nakon još jednog užarenog leta. Vrućina je učinila da je nekada ljupki natpis prodavnice bio još strašniji, dok je bebino celo lice sada neobično tamno, kao da je izašlo iz vatre.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Prošlog leta, Masanao Itaia, vlasnik prodavnice odeće i raznovrsne robe Hangai, rekao je japanskoj novinskoj agenciji FNN da je primetio oštećenje na natpisu svoje prodavnice u avgustu i nameravao da ga promeni, plašeći se da će to uplašiti kupce. Međutim, došao je Obon festival, i kada je konačno stigao da ga promeni, primetio je nešto čudno. Ljudi iz cele zemlje dolazili su u njegovu radnju da vide i fotografišu, pa je odlučio da bi njegovo skidanje bilo loše za posao.

Prošlog meseca, nakon još jednog rekordnog leta u pogledu vrućine, znak je ponovo dospeo na naslovnice vesti u Japanu. Zbog prevelike vrućine, tamna područja oko bebinih očiju i usta su se povećala, a tamne mrlje su počele da se pojavljuju na njenim obrazima i nosu, čineći ga još strašnijim. Nejasno je da li će ga Itaia sada konačno ukloniti ili će nastaviti da koristi kao reklamu.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Autor: redportal.rs