Imaju nadimke za sve poznate tenisere 🎾

Novak Đoković se i ovog oktobra uverava kolika je zvezda u Kini, a sada je saznao i da su mu tamo nadenuli nadimak kokoška. 😁🐓

U promotivnom video-spotu u kojem su učestvovali najbolji svetski teniseri, pročitao je svoj nadimak i ostao najpre u šoku, a onda mu je sve bilo jasno. 😁

- Moj nadimak na kineskom jeziku je Pile. To je moj nadimak? - upitao je Novak začuđeno, da bi nekoliko trenutaka kasnije pročitao odgovor.

- To mi je nadimak, jer u Kini govore da je neko u naletu, pile koje nadolazi kada žele za nekoga da kažu da je nova senzacija. To koriste od početka moje karijere - shvatio je dok je čitao.

- Ok, ovo sada ima smisla - nasmejao se Novak Đoković, kako piše Mondo.

Među ostalim teniserima, posebno je bio interesantan nadimak Grigora Dimitrova: Moj nadimak na kineskom je 'Moja dama'. Zbog moje mode i elegantne igre.

I Rus Danil Medvedev se iznenadio. Moj nadimak na kineskom jeziku je majmun sa dugim rukama, zbog načina na koji igram i na koji pokušavam da dohvatim loptu, sviđa mi se.

Andrej Rubljov je ostao u šoku, a Medvedev mu se nasmejao. Zlatni majmun, zbog moje plave kose i zbog mog ljupkog, dobrog izgleda, poput Zlatnog majmuna.

- Sviđa mi se to, tako ću ga zvati ubuduće, sigurno - dodao je Medvedev.

Foto: Instagram.com/djokernole / vogue.adria / @branislavsimoncik

pročitajte još

Pao Instagram? 😲

Autor: Mondo