Prilika za to je već u Leskovcu ☝

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju 2 utakmice u okviru Lige nacija sa reprezentacijama Švajcarske i Španije. ⚽

Pripreme za naredni meč sa Švajcarskom su danas počele, a fudbaleri su se okupili u Staroj Pazovi. 🙌

Odmah nakon 174. večitog derbija i maestralno odigranog meča, Andrija Maksimović je dobio mnoštvo pohvala, a krenule su i najave da će obući reprezentativni dres. ☝

Sve je bilo jasno kada je selektor Dragan Stojković objavio spisak, a na njemu se našlo i ime upravo Andrije Maksimovića. Danas, tokom konferencije za štampu, selektor je najavio mogućnost i da Zvezdin supertalenat debituje za A selekciju već u naredna 2 meča 🔥.

Upoznat sam sa njim i znam ko je. Skrenuo je pažnju na meču Zvezda - Benfika, kada je odigrao dobru utakmicu, a onda i protiv Partizana, a potom i kao starter protiv Intera. On ima ogroman potencijal, ima samo 17 godina, dosta zrelo deluje na terenu. Ima mnogo lep nadimak. Od njega zavisi. Nisam imao nikakvu dilemu da ga stavim na spisak, bez obzira na godine, jer je ipak on još samo dete. Ima otvoren put za fenomenalan razvoj. Od njegovog razmišljanja, rada, pristupa profesionalnom životu zavisi. Ima sjajnu perspektivu. Tu je, da li će debitovati kao starter ili kao neko ko će ući u igru, da će debitovati, debitovaće. Zaslužio je za nešto što je pokazao u vrlo kratkom periodu.

Izjavio je Stojković. ☝

Autor: redportal.rs