Ovu teoriju potpalila je i izjava Jaguar Rajt koja je u nekoliko intervjua povezala Džej Zija i Bijonse sa Paf Didijem

U jeku skandala u kom se našao reper Paf Didi, provlače se i imena nekih drugih poznatih ličnosti. Naime, jedan od najpoznatijih parova Holivuda Bijonse i Džej Zi našli su se u centru pažnje kada su se internetom proširili video-snimci koji ukazuju na njihovu navodnu umešanost u smrt pojedinih poznatih ličnosti.

Na ovim snimcima prikazano je kako Adel, Britni Spirs i Lizo pozdravljaju Bijonse tokom primanja nagrade. Teorija zavere koja kruži oko ovih video-snimaka jeste da bi Bijonse, navodno, mogla biti odgovorna za smrt pevačice Alije.

Foto: Printscreen YouTube/Kiki's Tea

Ovu teoriju potpalila je i izjava Jaguar Rajt koja je u nekoliko intervjua povezala Džej Zija i Bijonse sa Paf Didijem. Poslednji intervju bio je kod Pirs Morgana kada je rekla da "ima svedoke koji su spremni da svedoče" protiv poznatog para.

- Imam 3 žrtve trenutno koje su spremne da svedoče, ne samo o tome šta im je gospodin Kartet uradio, već i o njegovoj ženi. Oni su gadan mali par. Rade gadne stvari. Držati ljude protiv njihove volje. Stavljanje ljudi u avione dok su u nesvesti. Baš kao što je Alija stavljena u taj avion bez svesti - rekla je Jaguar Rajt.

IZVOR: X / @MJTruthUltra

Detaljnije o svim optužbama koje je Jaguar Rajt iznela na račun Džej Zija i Bijonse:

IZVOR: YT / Kiki's Tea

Autor: redportal.rs