Gazda nezadovoljan stanjem na Farmi

Ovonedeljni gazda na Farmi Kristijan Golubović okupio je farmere za stolom i održao sastanak povodom ponašanja učesnika, kako na imanju, tako i prema životinjama o kojima vode računa.

Kristijan je prvo najavio krviz i igru istina, izazov koja će se održati večeras.

- Prvo ću da vam kažem dobre stvari, pa ću da vas iskritikujem za jednu najvažniju stvar, a to je ona životinja tamo. Nakon toga ćemo igrati kviz...Sa vama sam mnogo pričao nešto, nabrajao sam mesta, ljude i tako dalje, pa ću vas i to pitati, da vidim da li ste me slušali. Biće 22 pitanja, svako će da odgovori, biće zanimljivo, a posle toga možemo da igramo izazov i istinu...

Foto: Printscreen YouTube

Potom se okrenuo temi životinja koje su, kako kaže, bitnije od njih samih.

- Rečeno je da se krava hrani ujutru i uveče, da se napaja, teletu se ništa ne daje. Teletu se ništa ne daje, sem da se izvede da kod majke posisa majčino mleko. Neko je dao koncentrat teletu i travu i gluposti, ove životinje su bitnije od nas. Moramo da smo kao prema deci i još više, životinja ne ume da kaže ni ništa, mi moramo da pazimo o njoj...Moramo da gledamo životinje i da im se divimo, to i ovde važi, je l' treba da stavim tablu: "Ne hranite životinje!"?! Nije to kao dosadno mi je, pa idemo kod krave. Ja ne idem tamo da im ne remetim mir. Pričam Conjo ja, alo, nema priče! Šta je to toliko važnije od ovoga! Farma bez životinja nije farma, čujte, čujte dobro šta vam kažem. Ti si me iznenadila Nataša, dve kante se uvek nose na selu, ti imaš mirnu kravu, kravu koja tebe zna - govorio je Kristijan.

Foto: Printscreen YouTube

- Rekao sam da sam dao toliko hrane ujutru, video sam da je koncentrat pune jasle...Dve su ostale nama da muzemo, što znači da je namirena od nekog od nas. Koristite štalu da biste se slikali, ništa nije sporno, ali ja ne mogu da radim sa životinjom, ona je nemirna, ona treba da se adaptira na moje ruke i tako dalje - rekao je Lakić.

- Samo neka povedu računa i moraju da budu svesni da to nije kuče, nego životinja koja je jako opasna, ako vam stane na nogu polomiće vam prste - rekao je Golubović.

- Ja sam čuo da je mala Aleksandra dala koncentrat - skočio je Boža.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / Farma

Autor: redportal.rs