Strašna nesreća kod Bačkog Petrovca

Majka povređenih devojčica J.S. nažalost je preminula usled povreda koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu za Bački Petrovac.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine su dovezena kolima HMP nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi dva pacijenta. Pacijent J. Ž. (36), primljen je sa teškim telesnim politraumatskim povredama, nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju. Pacijent J. S. (38) primljena je sa teškim telesnim povredama, ali je uprkos naporima lekara preminula u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina - rečeno je iz UKCV, prenosi Blic.

Podsećanja radi, u ovoj nesreći povrede je zadobio i suprug poginule žene, kao i troje dece.

- Tri devojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina odmah nakon nesreće prevezene su u Dečiju bolnicu, s tim da su dve devojčice zadobile teške telesne povrede, a jedna od njih prošla je sa lakšim povredama, međutim, zadržana je u bolnici radi detaljnijih pregleda - navodi izvor.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 193_ns (@193ns_rs)

IZVOR: IG / 192_rs

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, među povređenima su i deca koja su se nalazila na zadnjem sedištu automobila Fiat Multipla.

Kako prenosi 192.rs, žena koja je bila na mestu vozača Fiata je teško povređena, vatrogasci su sekli vozilo da dođu do putnika.

Do nesreće je došlo na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a oba automobila koja su učestvovala u sudaru, smrskana su do neprepoznatljivosti.

Autor: blic.rs