Već tad pokazivao nepoštovanje

U nedavno emitovanoj emisiji Pitam za druga, Maša Mihajlović razgovarala je sa bivšom učesnicom Elite 7 Tamarom TikTok, koja je tokom prethodne sezone imala aferu sa Terzom. Iako je Terza tada pokazivao interesovanje za Tamaru, ništa ozbiljnije nije proisteklo iz njihovog odnosa, ali je ona imala ozbiljne sukobe sa Milicom Veličković, Terzinom sada već bivšom verenicom. 👇

Tamara je u emisiji otkrila nove detalje, tvrdeći da je nakon finala rijalitija Elita, dok je išla iz Šimanovaca ka Beogradu, došla u kontakt sa Terzom preko Slađe Bošković.. Tom prilikom, Slađa je razgovarala sa Terzom, koji ih je pozvao da mu se pridruže, uz reči: Baš me boli uvo za Milicu, dođite.

Tamara je istakla da je Terza već tada, odmah nakon izlaska iz Elite, pokazao veliko nepoštovanje prema Milici, a dodala je da je njegovo ponašanje u trenutnoj vezi sa Sofijom još jedan dokaz nedostatka poštovanja.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Mi smo bili svi zajedno, ja, Bojana i još ne znam, Slađa Boškovića bila, išli smo prema Beogradu i Šimanovca i tada se Bošković Slađa čula tu sa Terzom. Ej, gde si, hoćete doći? I ja govorim da ne idem tamo, mislim, ne pada mi na pamet da idem na mesto gde ke Terza, da me vidi neko i ne želim uopšte da se nađem na mesto gde je on. Ja kažem, ja ne idem zbog Milice i njega. On kaže, ma boli te uvo za milicu, ajde dođite. Naravno nismo išli tamo - ispričaja je Tamara.

- On forsira poljubac, da je zagrli, nikad nećete videti Sofiju da ona njemu priđe, da ga zagrli, obratite pažnju na to u narednim danima... Ona je tu našla korist, a on će da žali i plače do kraja sezone, ako ne i kroz dva meseca - rekla je Tamara u uključenju.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Red TV

Autor: K.Đ.