Osećam samo dozu gađenja, to ti je Terza zvani NN, videćeš šta pričam, rekla je Milica

Milica Veličković, bivša učesnica rijalitija Elita, održala je nedavno TikTok lajv u kojem je otvoreno govorila o svom bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi, posebno nakon što je sinoć priznao da je zaljubljen u Sofiju. U razgovoru sa Janjušem, takođe bivšim učesnikom rijalitija, Milica je podelila svoja osećanja prema Terzi i otkrila nove detalje o njihovom turbulentnom odnosu. 👇

Na samom početku lajva, Milica je jasno izrazila svoju ogorčenost prema Terzi.

- Osećam samo dozu gađenja, to ti je Terza zvani NN, videćeš šta pričam - rekla je Janjušu, aludirajući na to da Terzu navnodno neće označiti kao oca deteta kada se ono rodi.

Govoreći o svojoj situaciji, Milica je dodala: Nema ko šta da me žali, mogu da žalim samu sebe. 😏

Foto: Printscreen TikTok / comaara

Milica se dotakla i teme kartica, naime, jedan od gledalaca lajva pitao ju je za katice koje joj je Terza ostavio, kako je on sinoć pričao tokom pretresa nedelje, međutim, ona je kazala da na tim karticama nema novca. 💸

- To što je rekao za oca, to su budalaštine, neka priča šta god hoće, to su budalaštine - rekla je Milica, dok je Terza u pomenutom obraćanju govorio kako njegov otac nije želeo da podrži njihovu vezu, te da zbog njene prošlosti, o kojoj se pričalo u rijalitiju, nije želeo ni da im dođe na svadbu.

Jedan od ključnih trenutaka lajva bio je kada je Milica govorila o njihovom zajedničkom detetu. Podsetimo, Milica je u 6. mesecu trudnoće, a čeka devojčicu.

- Ja sam rekla da dete treba da ima oca, ali ovakvog ne - izjavila je, stavljajući do znanja da, uprkos njenom stavu da je važno da dete ima oca, smatra da Terza trenutno nije adekvatna figura za tu ulogu, kao ni njegovo ponašanje prema njoj.

Na kraju, Milica je jasno stavila do znanja da ne postoji mogućnost pomirenja između nje i Terze.

- I da bude i da ne bude s*ks, ne opraštam ništa - rekla je Milica kroz razgovor sa Janjušem kada su komentarisali šta bi moglo da se dogodi nakon večerašnje žurke.

Foto: Printscreen TikTok / comaara

Autor: K.Đ.