Ovo je obeležilo noć za nama ☝️

Sinoć je na velelepnom imanju Elite u Šimanovcima održano još jedno izdanje emisije Nominacije, a ovonedeljni vođa, Nenad Marinković Gastoz, za svoje potrčke odabrao je Marka Zeca i Nenada Ćubića.

Nakon toga je usledilo iznošenje mišljenja učesnika o njima.

Prva se obratila Aneli Ahmić koja nije štedela reči na račun Marka:

Marko Zec je osoba koju sam upoznala na sistematskom. Ovde sam videla da je jako impulsivan. Mešao se u Ivanov i Jelenin odnos, ne mislim da je njemu mesto tu da se meša u odluke neke. Imali smo dva tri konflikta, ali mene ne može da uvredi osoba koja mi nije bitna. Nisi loša osoba, ali ne dopadaju mi se tvoje reakcije.

Aneli se zatim obratila Nenadu Ćubiću:

Slušala sam tvoju priću Ćubo, žao mi je zbog toga. Ne dopada mi se jer voliš da kockaš. Moj ti je savet da novac od rijalitija sačuvaš i da kupiš kokoške, jer se porodično bavite poljoprivredom. Sačuvaću Ćubu.

Nenad Macanović Bebica bez dlake na jeziku izneo je svoje mišljenje o Zecu i Ćubiću, ističući da mu ne bi bilo žao da Ćubić ispadne. Uroš Stanić je takođe bio oštar prema obojici.

Zatim je Luka Ćubić izjavio:

Kačavenda je rekla da su joj razni prilazili, ali ja ću reći da sam to bio ja. Ja sam taj koji sam joj rekao da treba da spusti loptu sa Markom jer me on i zamolio. Mislim da nije loš momak, ali pogubio se jednostavno ovde jedno priča drugo radi i to će ga koštati. Ćuba je dobar dečko, ali previše povučen i mislim da se nimalo nije istakao. Šta raditi sad, ako vas mi kudimo narod će vas sačuvati i obrnuto. Sačuvaću Ćubu.

Jelena Ilić je, zatim, izjavila:

Ja i Marko smo se čuli pred rijaliti, on se meni javio i rekao mi je da ćemo on i ja da teramo rijaliti. Bili smo okej, ali eto meni se svideo Soni. Marko mene uhodi, krade mi patike kako bi dobio moju pažnju. Ćuba je dobar momak, nemam ništa loše da kažem. Poslaću Marka u izolaciju.

I ostali učesnici bili su izuzetno iskreni i direktni, a nominovanje je izuzetno podiglo tenzije u kući.

IZVOR: YT / Zadruga

Učesnicima je saopšteno da je od strane njih nominovan za izbacivanje Marko Zec, dok su od strane Odabranih nominovani: Milena Kačavenda, Nenad Aleksić Ša i Matea Stanković, a gledaoci su najmanje poverenja ukazali Petru Iliću.

Autor: redportal.rs