Sve snimaju za društvene mreže! 📱

Beograđani su snimili novi jezivi trend na ulicama grada. Dva tinejdžera stoje na terasi na Novom Beogradu u naselju Paviljoni i prolaznicima na glave bacaju nešto nalik kesi i to sa kečapom! Sve to naravno snimaju, objavljuju na društvene mreže kako bi postali popularni i imali što više lajkova i pregleda. 👇

Na jednoj Instagram stranici pojavila se objava sa video-zapisom koji je šokirao mnoge. Vide se dva tinejdžera koji sipaju kečap u neku kesu i jedan od njih to baca sa terase, dok drugi sve vreme snima.

- U nadi da će roditelji videti! Dva klinca bacaju nešto napunjeno kečapom na ljude i aute ispod. Novi Beograd Paviljoni - piše na video-zapisu, piše Kurir, prenosi Pink.rs.

Mnogi roditelji zabrinuti su zbog ovakvih prizora te na društvenim mrežama masovno upozoravaju na ostale da nagledaju svoju decu jer mnogi time mogu drugome da ugroze život, pa čak i svoj.

Kurir je nedavno pisao i o ostalim izazovima i trendovima najčešće sa TikToka koji su zaludeli omladinu zbog kojih su spremni čak i da naglo izlete ispred automobila i da viču.

- Želim da skrenem pažnju vozačima. Deca stoje kod Galerije i čekaju kraj ulice da prođu kola i snimaju ih i izleću ljudima na ulici i deru se tuvivaj, tuvivaj. Može da ih udari neki vozač. Ponašaju se kao delikventi i uznemiravaju nas ostale. Neki sede i čekaju na travi i onda bukvalno izleću ispred automobile - pisalo je nedavno u objavi na beogradskoj Instagram stranici.

Autor: Pink.rs