Ona često deli video-snimke svog raskošnog života koji uključuje ekstravagantne šoping ture, luksuzne automobile i putovanja u prvoj klasi na različite destinacije širom sveta

Žena iz Dubaija, koja često pokazuje svoj ekstravagantni stil života na društvenim mrežama, podelila je novi video na Instagramu u kojem tvrdi da je njen muž milioner kupio ostrvo samo kako bi mogla da nosi bikini u privatnosti.

Soudi Al Nadak (26) podelila je video na Instagramu sa privatnog, ostrva uz opis:

POV: Želela si da nosiš bikini, pa ti je muž milioner kupio ostrvo.

View this post on Instagram

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

IZVOR: IG / soudiofarabia

Na snimku se vidi kako par leti čarter avionom do tropskog ostrva, koje izgleda kao da ima privatni smeštaj sazidan u steni, sa visokim palmama koje nadgledaju lagunu.

- Ovo je njegova najbolja investicija do sada - napisala je Soudi na objavi uz video koji je postao viralan na društvenim mrežama, prikupivši preko 2,5 miliona pregleda.

Video je naišao na kritike mnogih korisnika koji su ga nazvali rasipničkim prikazom bogatstva i načinom da se pohvali luksuznim stilom života. „Samo idi na plažu ili bazen?“ napisao je jedan korisnik. „Ovo je lepo, ali trebalo bi da donirate novac siromašnima,“ komentarisao je drugi.

„Sa ovakvom ženom neće dugo ostati milijarder,“ sarkastično je napisao treći korisnik. „Bolje sačuvaj novac i uloži ga,“ predložio je četvrti.

Influenserka često deli delove svog raskošnog života koji uključuju ekstravagantne šoping ture, luksuzne automobile i putovanja u prvoj klasi na različite destinacije širom sveta. Iako je često kritikovana zbog hvalisanja bogatstvom, izgleda da je to ne pogađa i ostaje nepokolebljiva u vezi sa svojim luksuznim stilom života.

Zanimljivo je da se sa porodicom preselila u Dubai kada je imala šest godina, a svog muža, Džamala Al Nadaka, upoznala je dok su oboje studirali na univerzitetu pre osam godina. U braku sa Džamalom je već tri godine. Njihov brak uključuje pravila poput toga da nemaju prijatelje suprotnog pola, da znaju šifre za telefone jedno drugog, kao i da uvek imaju dostupne svoje lokacije.

Autor: Redportal.rs