Iskusni igrač se pokajao

Za nama je još jedan večiti derbi koji je doneo nove trenutke za nezaborav. Zvezda je pobedila 4:0 i tako ostvarila najubedljiviju pobedu na gostujućem terenu u istoriji derbija.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje navijača i igrača crveno-belih. Nije mogao da promakne detalj da je bivši igrač crveno-belih Marko Gobeljić bio sa navijačima Zvezde i pružio podršku bivšem klubu.

Na kraju meča je čak sišao do bivših saigrača. Nakon toga usledile su reakcije javnosti jer je Gobeljić igrač OFK Beograda. Sve se završilo izvinjenjem iskusnog igrača:

Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio, niti ću, emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima.

Autor: redportal.rs