Filip Reljić o vezi i raskidu Aneli i Mateje 🧐

U emisiji RedAkcija Milica Krasić i Srđan Zelembaba nedavno su ugostili bivšeg učesnika Elite Marka Đedovića, dok se putem video-poziva u emisiju uključio Filip Reljić, drug Mateje Matijević i ovim putem otkrio kako je njegova porodica gledala na vezu sa Aneli Ahmić, ali i njihov nedavni raskid. 🧐👇

Podsetimo, Aneli i Mateja su nedavno raskinuli, a prema Filipovim rečima, Mateja je samo čekao da Aneli napravi neku grešku kako bi mu to bio izgovor za raskid jer je shvatio da je pogrešio i prebrzo ušao u vezu, što je i sam Mateja nedavno izjavio. 👇

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Mislim da ona nije njegov tip devojke, meni lično oni ne idu zajedno... Ne zbog toga što je starija, ona mi nije išla uz njega, nisu mi nešto legli - rekao je Filip i dodao:

- Mateja ipak više voli da devojke koje znaju da nabroje 12 meseci u godini.

- Je l' bi prihvatili njegovi njenu prošlost? 🤔

- Pa bolje da je ne znaju 😅 - rekao je Filip kroz smeh i dodao:

- Malo smo šokirani svi bili, niko nije očekivao da će da ulazi u vezu, nisu bili baš preterano srećni - rekao je Filip i dodao da njegovoj porodici nije smetalo to što Aneli ima dete.

S obzirom na to da su Aneli i Mateja nedavno raskinuli, Filip je prokomentarisao i njihov raskid. 💔

- On je shvatio da je napravio glupost što je tu vezu ozvaničio, čekao je tu, samo je gledao nađe neki izlaz - rekao je Filip i dodao da smatra da se sigurno neće pomiriti.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Red TV

Autor: K.Đ.