Crno - beli na spektakularan način ulaze u novu sezonu 😁

Crno-beli su bili deo turnira Pavlos Janakopulos, na kojem su najpre izgubili od Efesa, a potom se probudili i sinoć bacili na kolena aktuelnog šampiona Evrolige, Panatinaikos. Rezultat je bio 75:64.

Da pobeda bude slađa, utakmica je odigrana na otvorenom, pred čak 35000 navijača. Samim tim, očekivalo se da će protivnički tim dominirati na parketu, ali to se nije dogodilo, jer je izgledalo da su u meč ušli potpuno nezainteresovani.

Zeleni su u prvom poluvremenu postigli svega 27 poena, te je prva četvrtina okončana rezultatom 27:36, a crno-beli su u jednom trenutku imali dvostruku prednost. Igra se sličnim ritmom nastavila i u drugom poluvremenu. Ipak, Grci su uspeli u jednom trenutku da smanje prednost Partizana na 5 poena, ali to je bilo kratkog veka.

Crno-beli su sačuvali prednost do samog kraja utakmice i na kraju potpuno zasluženo slavili. Njihovu pobedu još značajnijom čini i to što Željko Obradović u Grčkoj nije računao na čak petoricu igrača, a to su Aleksa Dimitrijević, Mitar Bošnjaković, Ajzea Majk, Arijan Lakić i Vanja Marinković.

Izvor: X/@BSphere_

Autor: redportal.rs