Naneo mu teške telesne povrede 😨

Treći osnovnu sud u Beogradu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredio je pritvor okrivljenom državljaninu Turske K.S (62), koji je priznao da je nakon verbalne rasprave nožem ubo u stomak državljanina Azerbejdžana G.G. (48). Treće osnovno javno tužilaštvo je saopštilo:

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Zemun doneli su rešenje o zadržavanju K.S. zbog postojanja osnovanje sumnje da je izvršio krivično delo Teška telesna povreda.

Njemu se stavlja na teret da je, nakon verbalne rasprave, oštećenom G.G nožem zadao ubodnu ranu u predelu stomaka, kojem su potom u KBC Bežanijska kosa konstatovane teške telesne povrede u vidu oštećenja tankog creva.

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je, u prisustvu branioca i sudskog prevodioca za turski jezik, u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. Imajući u vidu da je okrivljeni strani državljanin i da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, tužilaštvo je tražilo pritvor, koji je sud i rešenjem odredio.

Autor: pink.rs