Ahmad se požalio svojim pratiocima ali nije naveo šta je razlog, niti okačio čitav snimak sukoba

- Ne idite u Crnu Goru pre nego što pogledate ovaj video - napisao je na društvenim mrežama Ahmad Mohsen, influenser iz Egipta koji je nedavno sa svojim prijateljem doživeo neprijatno iskustvo u jednom restoranu u Kotoru.

Ahmed je na svom TikTok profilu, objavivši video u kom su on i prijatelj najureni iz restorana, otkrio da nešto slično nikada nije doživeo i da je, kao i njegov drugar shvatio da su neprijatno iskustvo imali samo zato što su druge nacije i druge vere.

- Pre dva dana u Crnoj Gori, moj prijatelj Klaudio i ja bili smo izbačeni iz restoranaDobili smo batine i naše stvari su bile pobacane od strane vlasnika tog objekta i to samo zato što su mislili da smo Arapi ili Turci... Sve se desilo u Kotoru.

@ahmadmohsens

Don’t Go To Montenegro Before You Watch This Video 🇲🇪 The place is called Bonita 99 in Kotor, Montenegro. Do what you gotta do! #montenegro #montenegro🇲🇪 #kotor #kotormontengro #budva #budvamontenegro #humanrights

♬ original sound - Ahmad Mohsen’s - أحمد محسن

IZVOR: TT / ahmadmohsens

- Trudimo se uvek da razumemo situaciju, ali kao što se da videti na snimku, mi smo bili zbunjeni, nismo znali šta se dešava. Nismo se sa njima čak ni bili, niti im uzvraćali uvrede, samo smo pokušavali da razumemo šta se dešava. Ali rasističke i ksenofobične stvari koje su nam pričali bile su jezive. Udarali su nas, gurali i razbijali naše stvari. Nećete videti jasno u videu ali jedan od njih je mog prijatelja uzeo za bradu i gurnuo ga nazad a onda mu je papirnu kesu bacio u lice i to je tako samouvereno uradio. Nažalost tek smo kasnije na Gugl recenzijama samog restorana videli da su i drugima radili slične stvari - napisali su oni.

Kako se može videti na snimku koji su uspeli da snime tokom samog incidenta, vlasnici restorana navodno su im prišli bez da su oni prethodno pravili probleme, te ih psovali, gurali i na kraju izbacili iz restorana.

U jednom trenutku se vidi kako se jedan od dvojice muškaraca približava Ahmedu, unosi mu se u lice i govori "Ajde m*š, ovo je moja zemlja! Pi*a ti materina glupa turska", bacajući pritom njegove stvari.

Drugi muškarac je pokušavao u tom trenutku da smiri situaciju, ali se ona sve više zahuktavala. Tada su stranci, nakon što su shvatili koliko je sati, uspeli u miru da pokupe svoje stvari i odu.

Video je izazvao različite reakcije kod korisnika TikToka, ali su mnogi zamolili strance da ukoliko imaju, postave čitav snimak, ne samo deo, kako bi svako od njih stvorio jasniju sliku o tome šta se stvarno desilo.

Autor: blic.rs