U suzama se oprostili od Bore 🖤

Članovi benda Riblja čorba na komemoraciji povodom smrti Bore Đorđevića u Čačku potvrdili su važnu informaciju svim fanovima kultne rok grupe.

Oni su održali emotivne govore kojima su se oprostili sa jednim od osnivača benda, a Nikola Zorić potvrdio je da će biti objavljen i poslednji album Riblje čorbe sa pesmama koje je Bora napisao pre tri godine.

- Imao sam čast da budem uz Boru pune 22 godine, da ga upoznam i shvatim. Bore više nema. Svet ga više nema. Obezglavljeni smo. To su rečenice koje će mi ostati u sećanju urezane, a koje sam čuo prethodnih dana. Pre tri godine Bora je napisao pesmu, za naš poslednji album. Bilo je teško ispratiti njegove emocije. Album Ljubav i smrt do sada neobjavljen, ostaće kao zaveštanje Borino, da ga podelimo s vama. Porodica i grupa imaće čast i odgovornost da Borine uspomene i dostignuća čuvaju i neguju sa posebnom pažnjom, na pravi način - rekao je Zorić.

Miroslav Vicko Milatović, bubnjar Riblje čorbe i jedan od osnivača grupe u suzama se oprostio od kolege i velikog prijatelja.

- Dragi nas Boki, ako misliš da si otišao i ostavio nas, varaš se. Pozdravi nam Rajka i Mišu, kaži im da nam užasno nedostaju, kao što ćeš nam nedostajati i ti. Nađi večni spokoj i mir, jer to si, brate, zaslužio - rekao je Milatović na komemoraciji.

Autor: b92.net