Pesma, koja nosi njen prepoznatljivi pečat humora i kreativnosti, brzo je izazvala talas oduševljenja među pratiocima

Jedna od najpopularnijih umetnica regionalne muzičke scene, Ana Đurić Konstrakta, koja je osvojila srca publike autentičnim pristupom, pozvala je fanove na predstojeći koncert 19. septembra u Plavoj dvorani Sava Centra, najavljujući ga novom pesmom, objavljenom na Instagramu.

IZVOR: YT / Zemlja gruva

Pesma, koja nosi njen prepoznatljivi pečat humora i kreativnosti, brzo je izazvala talas oduševljenja među pratiocima, dok društvene mreže bruje o predstojećem koncertu. Počinje stihovima „Konstrakta u Sava Centru, kosa leti na vetru...“, a napravljena je uz pomoć veštačke inteligencije, i odiše Konstraktinim karakterističnim stilom.

IZVOR: YT / Zemlja gruva

- AI bolja nego mi. Šaljem vam sad ovaj neviđeni hit o kosi na vetru i prelazim na crveno +++ 19.09. Sava Centar. Obična Žena u susretu sa AI - poručuje Konstrakta u svom jedinstvenom stilu, ostavljajući fanove da s nestrpljenjem iščekuju koncert koji obećava da bude jedan od najzanimljivijih događaja ove jeseni.

View this post on Instagram

A post shared by @konstrakta

IZVOR: IG / Konstrakta

Konstrakta nastavlja da pomera granice muzičkog izraza i da svoje fanove iznenađuje kreativnim pristupom, čime potvrđuje svoj status jedne od najautentičnijih umetnica na regionalnoj muzičkoj sceni. U narednoj objavi na Instagramu dodaje:

- Ako je neko mislio da lažem, evo dokaza. Kosa, nepobitno, leti na vetru.

View this post on Instagram

A post shared by @konstrakta

IZVOR: IG / Konstrakta

Ulaznice za koncert Konstrakta i Zemlja gruva u Sava Centru 19. septembra su u prodaji na prodajnim mestima Ticket Visiona kao i onlajn.

IZVOR: YT / Zemlja gruva

Autor: Redportal.rs