Album je ispratilo objavljivanje remasterizovane verzije starog spota za pesmu Pater Familias, a nedavno je objavljen i video za pesmu Sinoć.

Promocija albuma Prohodavanja grupe Lisilo biće održana u sredu, 11. septembra, u 18.00 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2). 🎶

Na promociji će, pored članova benda, govoriti Rodoljub Stojanović (Multimedia Music) i Aleksandar Saša Ignjatović (Headliner.rs). Album Prohodavanja biće dostupan po promotivnoj ceni.

Lisilo objavio je svoj debi album Prohodavanja kao digitalno i CD izdanje u saradnji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs, kao nagradu za pobedu na Mobil Music Festu. 😎 Album sadrži 8 pesama koje su snimljene u Multimedia Music studiju. Snimanje i miks potpisuju Nebojša Brdarić, Damnjan Aksentijević i Luna Škopelja, a master Boris Krstajić i Boris Jovanović iz Master Blasterbstudija

Foto: Privatna arhiva

Album je ispratilo objavljivanje remasterizovane verzije starog spota za pesmu Pater Familias, a nedavno je objavljen i video za pesmu Sinoć.

Album Prohodavanja grupe Lisilo dostupan je na Jutjub kanalu Multimedia Music i na svim relevantnim muzičkim platformama, a kao fizičko CD izdanje možete ga kupiti na prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com.

Druženjem sa novinarima, prijateljima i fanovima u Multimedia Music Record Store 11. septembra alternativni rok bend iz Beograda Lisilo i zvanično započinje jesenju lajv promociju svog debi izdanja. Dva dana kasnije, 13. septembra, očekuje ih nastup na Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi, a ostali datumi turneje biće uskoro najavljeni.

IZVOR: YT / Multimedia Music

Autor: K.Đ.