Septembar im donosi gomilu problema, bolje da ga prespavaju!

Nekima će septembar biti odličan mesec, dok će drugima doneti samo probleme.

Septembar će biti turbulentan za nekoliko znakova horoskopa koji će morati da se suoče s nizom problema na različitim poljima života, od posla i novca do ljubavi i zdravlja.

Ovan

Imaće izazove na poslu. Moguće su nesuglasice s kolegama ili nadređenima, a njihov nagli temperament mogao bi dodatno da zakomplikuje situaciju. Moraće da brane svoje ideje i stavove, što može dovesti do sukoba na radnom mestu. Ovaj period zahteva da budu taktični i promišljeni u svojim reakcijama. Finansijski problemi su takođe mogući. Neočekivani troškovi ili loša ulaganja mogu dovesti do nestabilnosti u finansijama. Ovaj mesec traži disciplinu i oprez u trošenju movca kako bi se izbegle takve posledice.

Rak

Biće napetosti u porodičnim odnosima, što bi moglo dovesti do osećaja nesigurnosti i emotivnog stresa. Mogući su sukobi s članovima porodice koji će zahtevati sposobnost rešavanja konflikata na miran način. Biće prisutna i previranja u ljubavnom životu. Njihova prirodna sklonost analiziranju osećanja može ih odvesti u preterano razmišljanje i zabrinutost. Ovo će biti posebno izazovno jer su Rakovi navikli na stabilnost i harmoniju u emotivnim odnosima. Moraće da pronađu načine kako da se emotivno zaštite, a da pritom ne izgube osećaj povezanosti sa najbližima.

Vaga

Imaće u septembru izazove u ljubavnom životu. Zvezde ukazuju na moguća neslaganja s partnerom, koji će zahtevati strpljenje i razumevanje. Vage će se osećati kao da stalno moraju da vagaju svoje reči i postupke kako bi izbegle konflikte, što može dovesti do osećaja iscrpljenosti. Moraće da preispitaju svoje veze i pronađu način za obnovu komunikacije i poverenja. Vage bi mogle osetiti i zdravstvene probleme. Zvezde upozoravaju na mogućnost iscrpljenosti i pada energije zbog previše obaveza i stresa. Ovaj mesec je idealan za uvođenje zdravih navika i pronalaženje načina za opuštanje.

Jarac

Septembar im donosi stres na poslu. Mogući su problemi s rokovima, povećanje odgovornosti ili neizvesnost oko napredovanja. Biće pod pritiskom da dokažu svoje sposobnosti i održe visoke standarde što može dovesti do osećaja preopterećenosti i nezadovoljstva. Mogu da se osećaju kao da nisu postigli ono što su zamislili. Ovo razdoblje zahteva preispitivanje ličnih ciljeva i vrednosti. Moraće i da pronađu načine kako ponovo da zapale svoju strast i entuzijazam za ono što rade.

Autor: NAJ ŽENA