Prvi čovek crveno-belih posle žreba za Ligu šampiona izneo jasan stav

Crvena zvezda je sa Vladanom Milojević ponovo pogodila. Zimus je vraćen na klupu crveno-belih u teškom trenutku u kom je uspeo da osveži ekipu i osvoji novu šampionsku titulu iako je imao zaostatak za večitim rivalom.

Ovog leta Milojević je ponovo Zvezdu uveo u Ligu šampiona i nastavio niz mečeva u evropskim kvalifikacijama u kojima Zvezda prolazi dalje. Milojević je do sada bez greške.

Posle žreba na kom je Zvezda dobila protivnike Zvezdan Terzić je izneo jasan stav da se crveno-beli nikome neće pomeriti:

Ovo smo želeli, ovo smo hteli. Zadovoljni smo žrebom, igramo protiv najboljih. Ovo nije grupa, već se pravi jedinstvena tabela sa 36 klubova i dobili smo osam protivnika po meri. Dovodimo evropske veličine kao što su Barselona, Benfika, PSV i Štutgart na “Marakanu”, biće to spektakli. Takođe, idemo u Bern protiv Jang bojsa, naših dužnika, kao i u Milano na dve utakmice, u Monako. Koga god da smo dobili, ja bih bio zadovoljan. Rastemo kao klub iz godine u godinu, imamo fantastične igrače, sjajnog trenera, sinoć smo pokazali pravi takmičarski fudbal i to da možemo da igramo protiv svakog. Ovo je nivo Lige šampiona, našim rezultatima smo se izborili da budemo ovde i nećemo se pomeriti nikome.

Crveno-beli će tačan raspored saznati tek sutra.

Autor: redportal.rs