Pevačica podnela papire za razvod na godišnjicu braka

U javnosti se dugo spekulisalo da li je došao kraj ljubavi između Dženifer Lopez i Bena Afleka.

Svi njihovi postupci aludirali su na rastanak, a onda je Džej Lo potvrdila da je podnela papire za razvod braka i to da dan njihove druge godišnjice braka. 💔

Sada je otkriveno kako je pevačica sve ovo podnela:

- To ju je jako pogodilo. Veoma je uznemirena i razočarana u Bena - rekao je izvor za People.

Ono što je isplivalo u javnost da je Ben obnovio romansu sa Kik, sa kojom je bio u odnosu pre nego što se pomirio sa pevačicom.

- Ben i Kik su se posvađali pre nego što se pomirio sa Džej Lo. Upoznali su se jer je Ben iz Bostona, a kada živite u Bostonu, mislite o porodici Kenedi kao o kraljevskoj porodici. Pa kada je počeo da se druži sa Kik, opravdano je da je završio u porodici Kenedi, ali ona je tada bila premlada i nije bila spremna na ništa ozbiljno. Tokom njegovog braka nisu imali aferu, ali je prijateljima Kik zanimljivo da je glumac odmah posle razvoda počeo da se druži sa bivšom, čiju porodicu vidi kao kraljevsku - rekao je ranije izvor za Dejli mejl.

Izvor je tada takođe otkrio da Kik ne mari za to kako će se Lopezova osećati zbog toga što su se ona i Ben ponovo spojili.

- Kik voli Bena i iskreno, nije je briga šta misli Džej Lo. Kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju, Ben i Džej Lo su već bili razdvojeni. On joj je to vrlo jasno rekao. DŽ.Lo je to i sama potvrdila jer je izjavili da su raskinuli u aprilu - rekao je on.

U svom zahtevu za razvod braka, Lopezova je potvrdila da su se razdvojili još u aprilu, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

Autor: redportal.rs / Jutarnji.hr