Crveno-beli igraju za 4. učešće u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednje pripreme pred revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona. Večerašnji meč protiv Bode Glimta predstavlja novu prekretnicu u Ljutice Bogdana.

Liga šampiona je promenila format, pa bi učešće u ovakvom formatu donelo mnoge benefite crveno-belima. Znaju to u klubu, pa su uradili sve da se što bolje pripreme za revanš koji se igra večeras od 21 č.

Trener crveno-belih Vladan Milojević bio je zatvoren na konferenciji za novinare oko sastava tima, ali je očekivati da bude nekih promena. Spekuliše se o promeni na krilu, ali još uvek nije poznato da li će igrati Puma, Milson ili će meč ponovo početi Luka Ilić. Ne zna se da li će Rodić ponovo početi meč ili će šansu od starta dobiti Mimović.

View this post on Instagram

A post shared by Red portal (@redportal.rs)

Ono što je svima jasno je da će crveno-beli morati da igraju bolje nego u Norveškoj. Makar da igra bude na nivou posle primljenog drugog gola kada se videlo da Zvezda može da napravi mnogo štete norveškom šampionu u završnoj trećini terena.

Zvezda će imati veliku podršku sa tribina. Prema najnovijim informacijama severna tribina je rasprodata, a karata za istočnu i zapadnu ima manje od 1.000. Navijači koji danas budu tražili karte moraće da se zadovolje južnom tribinom na kojoj sada ima manje od 5.000 slobodnih mesta.

View this post on Instagram

A post shared by Red portal (@redportal.rs)

Kapiten crveno-belih Uroš Spajić rekao je da su igrači ostali nekako dužni navijačima zbog podrške koju su dobili u Norveškoj. Trenutak je da se dugovi večeras sravne i da crveno-beli navijačima pruže još jednu nezaboravnu fudbalsku noć.

Autor: redportal.rs