Jedan će vas raznežiti 😍

Pripreme za novu sezonu najgledanijeg rijaliti programa su uveliko u toku, a kako je nedavno otkriveno, Elita 8 počeće 7. septembra! 📺 Za sada je javnosti predstavljeno svega 4 učesnika, dok je Viktor 5, odnosno 55. potpisan ugovor za Elitu 8, što je vlasnik Pink media grupe Žex nedavno potvrdio za Pink.rs. 👇

Viktor je fudbaler poreklom iz Nigerije, a u Elitu je poželeo da uđe zbog svoje majke, ali i lepih devojka i zabave, kako je kazao. 😁

- Viktor je 55. ugovor koji smo potpisali. Očekujemo mnogo, Viktor je ovde imao fudbalsku karijeru. Mene lično je kupilo, kad smo odlučivali ko će da uđe, to što je on rekao da želi da ga njegova majka gleda u Africi, Nigeriji odakle dolazi. On menja sad svoj život, iz fudbala prelazi u šoubiznis, rekao je dobru stvar Moram da budem tamo gde ima mnogo lepih devojaka... Zvuči ambiciozno - rekao je Žex u intervjuu koji je nedavno dao za Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Zeljko Mitrovic

- Imam 25 godina, moj rođendan je 5. marta 1999. godine. Želim da probam nešto novo. Fudbal je ovde sjajan, čuo sam lepe stvari o rijalitiju i zato sam došao da učestvujem - pričao je Viktor.

Foto: Printscreen YouTube / Zeljko Mitrovic

- Čuo je i da su naše devojke luckaste, divne i lude - dodao je Žex.

- Želim da uđem da se zabavim i da vidim kako će da ide. Jedva čekam. Nadam se da ću upoznati jednu - dodao je Viktor koji govori i srpski jezik.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Željko Mitrović

Autor: K.Đ.