Šta povezuje srpskog naučnika i bivšeg američkog predsednika? 🤔💡

Na pravoslavni Božić 1943. godine, u apartman 3327 u njujorškom hotelu Njujorker, preminuo je Nikola Tesla, slavni američki naučnik srpskog porekla. Dva dana kasnije, FBI je poslao svoje agente u apartman...

Među onima koji su tada ušli u Teslin apartman sa zadatkom da pregledaju njegovu imovinu bio je i Džon Tramp, profesor Masačusetskog instituta tehnologije i stric bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa. Nakon tri dana rada, zaključio je da ništa iz Tesline zaostavštine ne predstavlja opasnost u slučaju da padne u neprijateljske ruke.

Ova veza bliskog člana Trampove porodice sa čuvenim naučnikom za kojeg se vezuju različite teorije, poslužila je i kao osnova za verovanje da Trampov sin Baron putuje kroz vreme, a da mu je to omogućeno zahvaljujući navodnim Teslinim nacrtima vremeplova koje je, opet navodno, Džon Tramp preuzeo prilikom isprage nakon Tesline smrti.

Zanimljivo je i da su u Americi, tokom 1889. i 1893. godine, objavljene dve dečje novele čiji se glavni lik zove upravo Baron Tramp. U radnjama novela se često traže paralele sa životima Donalda Trampa i njegovog sina, kako bi se ovakve fantastične teorije dodatno opravdale.

View this post on Instagram

A post shared by Manifestation||Affirmations (@lawof_attractions11)

IZVOR: IG / @lawof_attractions11

Autor: redportal.rs