Od danas moguće i plaćanje gotovinom

Košarkaški klub Partizan nedavno je održao nesvakidašnju promociju Crno-bela simfonija na kojoj je predstavio 13 igrača.

Sada je klub objavio da je za rekordnih 48 sati prodato čak 4.000 sezonskih ulaznica, kao i da se od ponedeljka sezonske mogu platiti gotovinom.

- KK Partizan Mozzart Bet sa ponosom objavljuje da je tokom prvih 48 časova obnovljeno više od 4.000 sezonskih karata. Crno-beli su prvi Klub u regionu koji je uveo Wallet kartu, kao i NFC fizičke kartice koje se poput bankovnih kartica samo prislanjaju uređaju za očitavanje.

- Na osnovu resale opcije iz sezone 2023-24, navijači Partizana su generisali blizu 100.000 evra popusta, što je prilikom obnove sezonskih ulaznica i iskorišćeno kao najbolji primer funkcionisanja resale sistema. I u novoj sezoni, navijači će imati mogućnost da svoje mesto ponude kroz resale već 72 sata pre utakmice.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- Novina na pojedinačnim utakmicama biće sistem unapređenja karte, pa će tako postojati opcija da navijač doplati za slobodno mesto u skupljoj kategoriji.

- Od ponedeljka 26. avgusta, biće dostupna mogućnost plaćanja u gotovini bez provizije. Svakog dana od 14.00 do 20.00 časova, na blagajni stadiona Partizana i biletarnici Beogradske arene (Južna strana) navijači će moći da iskoriste ovu opciju plaćanja uz prethodno urađen predračun sa svog verifikovanog profila. Prilikom plaćanja na blagajni, kupci neće dobiti fizičke NFC kartice jer se one izrađuju i šalju naknadno. Podsećamo, članstvo i verifikovani profil su osnovni preduslov za kupovinu/obnovu sezonske karte.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

IZVOR: IG / @partizanbc

Autor: redportal.rs