Takmičenje će biti održano na Tgu republike 🧐

Beograd će uskoro postati epicentar mažoret sporta, jer će se po prvi put u glavnom gradu Srbije održati Evropsko prvenstvo za mažoretkinje. Ovo prestižno takmičenje, koje okuplja najbolje timove iz Evrope, biće održano od 23. do 25. avgusta na Trgu republike. 👇

Povodom ovog značajnog događaja, u jutarnjem programu televizije Red TV, voditelji Sanja i Savin ugostili su Ivanu Bartunjek i Petru Golić, koje su u emisiji Ne gledam ti ja to govorile o pripremama za prvenstvo.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Gledaoci su imali priliku da saznaju više o takmičenju, koje će okupiti preko 600 mažoretkinja iz različitih zemalja, uključujući Italiju, Češku, Hrvatsku, Švajcarsku, Rumuniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i mnoge druge. Pored toga, istaknuto je da će sudije biti internacionalni stručnjaci, što dodatno povećava značaj i prestiž ovog događaja.

Petra Golić je u studiju demonstrirala nekoliko osnovnih koraka mažoret plesa, kao što su marširanje, kuvanje, osmica, sunce i drugi, čime je dočarala delić atmosfere koju posetioci mogu očekivati tokom prvenstva. 😍

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Beograd će tokom ovog vikenda biti u znaku mažoretkinja, a ljubitelji ovog sporta imaju priliku da uživaju u vrhunskoj koreografiji i takmičarskom duhu koji će vladati Trgom republike.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.