Policija je saopĆĄtila da su dvojica motociklista, obojica u 20-im godinama, preminula na licu mesta

U nedelju, u veoma kratkom vremenskom razmaku, petorica motociklista je smrtno stradalo na putevima u okolini grada Bakstona u engleskoj grofoviji DerbiĆĄajer, preneli su danas lokalni mediji.

Trojica motociklista, svi muĆĄkarci u 50-im godinama ĆŸivota, poginula su u nedelju oko 9.45 u sudaru na auto-putu A53 nadomak Bakstona, prenosi londonski The Sun navodeći da su u nesreći učestvovala trojica motociklista sa motorima marke Dukati, kao i kombi i automobil.

Kako prenosi londonski tabloid, u bolnicu su prebačeni vozač kombija, kao i dve osobe iz automobila, ali njihove povrede nisu opasne po ĆŸivot.

Neơto kasnije oko 10.20 časova dogodila se druga fatalna nesreća na autoputu A6, takođe, u oblasti Bakstona u kojoj su učestvovala dva motocikla i automobil, prenosi Telegraf.

Policija je saopĆĄtila da su dvojica motociklista, obojica u 20-im godinama, preminula na licu mesta.

- Njihove porodice su obaveơtene o ovoj tragediji i naơe misli su sa njima u ovom trenutku - navodi se u saopơtenju policije Derbiơajera i apeluje se na lokalno stanovniơtvo da obavesti policiju u slučaju da poseduju snimke nesreće ili neke druge značajne informacije.

Autor: Telegraf