Svi se pitaju ko je platio nove projekte 🤔

Učesnik Elite 7 Nenad Aleksić Ša sinoć je bio gost u emisiji Narod pita na Pinku, gde je sa voditeljkom Anom Radulović razgovarao o novim projektima na kojima radi, kada je muzika u pitanju, a jedan od njih je i duet sa njegovom devojkom Mionom Jovanović. 🎶

Miona je i pred početak Elite govorila da želi da postane velika zvezda, te da snimi pesmu, a uskoro će joj je ovaj san i ostvariti. 👇

- Je l' nastupala Miona negde otako je izašla napolje? - pitala je Ana.

- Svako ko se bavi muzikom zna da se nastupi zakazuju unapred, ona želi da gradi solo karijeru i pesme se snimaju. Jako je kvalitetna i mnogo ulažemo u projekat, prvo ide duetska, pa onda njena solo pesma. Meni je u interesu da ona ostvari svoj san i da to bude baš kvalitetno - rekao je Ša.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

- Ko je platio pesmu? - pitala je Ana.

- Mi živimo zajedno tako da je kod nas sve laganica. Mnogi greše kad kažu da ona mene želi da iskoristi, ona je skromna devojka i galantna tako da nema ništa od tih gluposti - rekao je Ša, prenosi Pink.rs.

- Pozdrav za Lepog Miću i za ovu vernu publiku, obožavam Miću, za gospodina Ša imam posebno pitanje. Prvo da te upozorim nemoj mnogo da se hvališ da ti je lepo u vezi, to je mnogo brzo, tamo kao da nije bilo ništa, ne daj Bože da se promeni neki detalj, ono što si radio u Eliti je haos čist. Miona je jako pametna za svoje godine, to da li se vi volite je vaša stvar. Imaš svoj stan i auto i lepu ženu pored sebe, kako da ne budeš srećan - rekla je gledateljka.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Redportal.rs / K.Đ.