Mića kaže da je učio Anitu da ne treba da vređa ljude koji je vređaju

U toku je novo izdanje emisije Narod pita, a voditelj u studiju je Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Lepi Mića i Teodora Delić. Lepi Mića progovorio je o matičarki koja je venčala Anitu i Matoru, te je šokirao sve kada je izneo informacije da ta svadba nije bila prava.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

Do kad ćeš Mićo podržavati fejk ljubavi, mene to zanima iskreno? - pročitao je Darko pitanje sa tvitera.

-Pa nekada dobra veza nije garancija za dobar brak, kako neko može da zna da je fejk veza? Može neko da vidi drugačije od mene. Teodorina i Bebicina veza je skalamerija,

Mića kaže da je učio Anitu da ne treba da vređa ljude koji je vređaju, zar ne bi biloo logično da on sam poštuje to što uči druge - pročitao je Darko naredni tvit.

-Ja nikada prvi nikog ne vređam, kada mene uvrede dobiju nazad. Ja učim Anitu pravim vrednostima. Ja nikada nisam slagao, evo za ovu ženu što je Matorina i Anitina matičarka, tvrdi da brak nije zaveden, pogledaj. Kako je moguće da matičar dva puta pogreši prezime Aniti? - rekao je Mića.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Zašto svi ponižavaju Bebicu za izgled, kao da je Teodora neka lepotica - pročitao je Darko naredni tvit.

-Ja sam uvek govorila da je on lep i da ima jako lep osmeh - rekla je Teodora.

-Ona nikad nije rekla da joj je ružan, nego da joj se gadi - rekao je Mića.

Taki reče da je Teodora njegova devojka, pa i jeste njegova devojka iz poslovnog kalendara, to su devojke koje Taki provoza - glasio je naredni tvit.

-Ne može to mene da dotakne, ali ja sam dala prostor da se tako komentariše - rekla je Teodora.

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Pink.rs