Na spisku i pesma Tanje Savić 👇

Pevačica Slavica Ćukteraš u svojim rukama imala je dva velika hita svojih koleginica Tanje Savić i Aleksandre Prijović, međutim, smatrala je da te pesme nisu pravi izbor za nju, a za njih danas kaže da su otišle u prave ruke. 😎

Prva pesma jeste balada Igračka koju je snimila Tanja Savić. 🎶

- Tada sam ja drugačije gledala i razmišljala o životu i pesmama, to je bilo pre skoro 20 godina. Nekako se nisam pronašla u tim rečima, a kada je to slučaj, onda znaš da ne možeš tu pesmu ni da otpevaš kako treba. Zato i nisam želela da se upuštam u tu avanturu, a Tanja ju je stvarno sjajno iznela - kaže Slavica za 24sedam.rs.

IZVOR: YT / PooX

Kada je reč o pesmi Aleksandre Prijović, u pitanju je numera Marš koju je pevačica pre dve godine objavila, a sada broji preko 37 miliona pregleda na Jutjubu.

- Aleksandra je uradila sjajan posao sa tom pesmom, čujete je gde god da se okrenete, a i spot je fantastičan. Kada sam čula pesmu, dopala mi se, ali mi se više dopalo nešto drugo što će moja publika uskoro moći da čuje. U ovom slučaju je Marš otišao u prave ruke - ispričala je pevačica.

IZVOR: YT / Aleksandra Prijovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.