Brojni izvođači stižu u Mitrovicu

Nova zvezda festivalskog neba Srbije, Art Front 2, spremna je da ugosti neke od najatraktivnijih izvođača regionalne i svetske muzičke scene. Za tri dana, od 15. do 17. avgusta na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici otpočeće praznik muzike i zajedništva uz Ronija Sajza, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Konstraktu, Letu štuke, Zoster, TBF, Marka Luisa, Vlatko Stefanovski Trija, Bojanu Vunturišević i Buč Kesidi.

Dnevne ulaznice dostupne su po ceni od 2.000 dinara na Ticket Vision prodajnim mestima i na tickets.rs, a u prodaji je i festivalski komplet po ceni od 4.000 dinara, dok je fizička prodaja omogućena u Sremskoj Mitrovici u knjižari Delfi, Sv. Stefana 32. Jednodnevne ulaznice je moguće kupiti na ulazu po ceni od 2.000 dinara, dok prodaja kompleta ulaznica nije omogućena na ulazu.

Foto: Jelena Galetin Žakić

Sve što treba da znate o Art Front 2 festivalu:

Lokacija: Hipodrom, Sremska Mitrovica, Fruškogorska bb

Zamenska i prodajna mesta biće pozicionirana ispred ulaza u Hipodrom.

Ukoliko ste kupili komplet ulaznica za sva tri dana, potrebno je da zamenite svoju ulaznicu za narukvicu na zamenskom mestu na ulazu u Hipodrom.

Radno vreme zamenskog mesta: od 15. do 17. avgusta od 18:30h do 01:00h.

Kapije festivala biće otvorene svakog dana od 19 časova.

Satnica festivala:

View this post on Instagram

A post shared by Art Front (@art__front)

IZVOR: IG / @art__front

Udruženje Art Front okrenuto je lokalnoj zajednici i ljudima koji je čine jedinstvenom, te je odalo priznanje pojedincima na koje su ponosni. Svom gradu, Sremskoj Mitrovici, poklonili su mural posvećen Miri Banjac, Draganu Martinoviću i Srđanu Dinčiću. Mesto na kojem je bio održan prvi Art Front festival, stadion Sokolskog društva Partizan sada krasi mural posvećen Sremcima koji se posebno izdvajaju svojim delima i ističu se kao pravi ambasadori svoje zajednice. Prvi mural posvećen je komičaru Srđanu Dinčiću, svojevrsnom kulturnom ambasadoru Sremske Mitrovice, sledeći prikazuje legendu jugoslovenskog glumišta, Miru Banjac, najnovije delo Alena Dimića inspirisano je jednim od najvećih slikara današnjice, Draganom Martinovićem, a u planu je da ovaj velelepni mural bude upotpunjen portretom glumca Petra Kralja. Autor murala je takođe istaknuti Mitrovčanin, Alen Dimić, koji nastavlja višedecenijsku praksu oslikavanja znamenitih fasada Sremske Mitrovice.

Foto: Jelena Galetin Žakić

Udruženje građana Art Front okuplja Mitrovčane sa zajedničkim ciljem osnaživanja kulturne scene grada, kao i promocije društveno aktivnog načina života. Od svog osnivanja u septembru 2022. godine, Art Front je realizovao na desetine umetničkih i kulturnih zbivanja koja su značajno propraćena u javnosti i izuzetno dobro primljena od strane lokalne zajednice. Saradnju sa promoterskom kućom Odličan Hrčak ostvarili su od samog početka, pre svega u zajedničkom prepoznavanju važnosti decentralizacije kulturne scene. Zajedno će i ovog avgusta Sremsku Mitrovicu smestiti na važno mesto kulturne turističke mape i susreta generacija.

Festival Art Front 2 podržali su AIK banka, zvanična banka festivala, MG Motor Srbija, zvanično vozilo festivala, Jameson Ginger & Lime i Roloplast Mošić.

Dok s nestrpljenjem čekamo muzičke zvezde da zasijaju punim sjajem na bini Art Front 2 festivala, pratite novosti Instagrama i saznajte zašto je Art Front najveći mali festival u Vojvodini.

Foto: Jelena Galetin Žakić

Autor: redportal.rs