Izgleda da ga bradonja i dalje gotivi 😁

Direktor Pink Media Group Željko Mitrović, popularni Žex, neretko svoje pratioce oduševljava originalnim objavama na svom Instagram profilu. Te su objave često praćene njegovom obradom nekog čuvenog hita, te zasita uskoro, kako i on sam kaže, neće biti pesme koju nije prepevao. 🎶

Ovoga puta u pitanju je bila čuvena pesma koja je označila i početak nove ere u istoriji muzike Johnny B. Goode, kao što i sam Žexov rad predstavlja novu eru u istoriji medija. Uz pesmu on je okačio video noćne vožnje skejtom, dok se neustrašivo probija kroz i dalje prometan saobraćaj. 🤩

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Izvor: Instagram/@zeljkomitrovic

Uz video je ostavio i poruku u kojoj je objasino i zbog čega je odabrao baš ovaj evergrin hit, ali i otkrio svoja četiri nadimka:

Još malo i neće biti ni jedne pesme koju nisam prepevao, “Johnny B. Goode” je posebno važna jer mi je to bio nadimak u kraju, u mom rodnom Munze. A ja zapravo imam 4 nadimka! Prijatelji me zovu Žex, neprijatelji žavo, a ekipa iz kraja Džoni!

On je objasnio i značenje ove tradicionalne noćne vožnje, te na taj način poslao i snažnu poruku, otkrivajući da je vožnja putevima kojima se kreću jači i brži test:

Za prijatelje iz kraja svake godine ovom tradicionalnom vožnjom, putevima kojima se kreću jači i brżi, proverim šta predsedavajući iz carstva nebeskog misli o meni! I da vam javim, Izgleda da me bradonja i dalje gotivi, zato “Go Johnny, go,go,go! P.S. I da, da ne zaboravim, brt Bane me zove Lav!

Autor: redportal.rs