Otkrio da li je preboleo Grujićevu

Danijel Dujković Munjez je pre gostovanja u emisiji ''Narod pita'' za portal Pink. otrkrio kako se oseća pred suočavanje sa bivšom partnerkom Stefani Grujić.

On se osvrnuo na njjihov raskid, njene lubavne afere nakon njega, ali se prisetio i odnosa sa Lejdi Di.

Foto: Printscreen X / @zadrugaofficial

Šta očekuješ od gostovanja? Očekuleš li pohvale, ili osude?

- Iskreno, očekujem osude. Imao sam impulsivne reakcije, koje mi ne priliče i to je istina. Verujem da tako i treba da bude, da mi to bude za nauk.

Lejdi Di i ti ste se raspravljali u rijalitiju, najčešće ste se raspravljali oko toga da li je ona imala emocije prema tebi. Šta se dešava tu?

- Ona i dan danas ima simpatije prema meni, samo to mogu da ti kažem. Bili smo u dobrom odnosu, sve dok ja njoj nisam zamerio druženje sa Lakićem. Ja sam se u nekom momentu odlučio za Stefani, tako da moja ljubavna priča sa Lejdi nije ni počela.

Foto: Printscreen YouTube/zadruga_official

Tvoja veza sa Stefani je bila turbulentna, ali može se reći da si je zavoleo. Onda se desio preokret, ti si napustio Elitu, a onda je krenuo njen flert sa Zolom. Kako to komentarišeš?

- Jesam, nisam ni krio da sam je zavoleo. Jedino što mogu da kažem je da je ne osuđujem, ali to je gotovo.

Da li ćeš joj se javiti večeras?

- Ne, ne želim ni ruku da joj pružim. Nema potrebe da se javim.

Mnogi misle da je tebe njen flert s Matorom tebe najviše pogodio, pogotovo sumnja mnogih da ju je ona i verila nakon rijalitija. Šta misliš o tome?

- Mislim je ona Matorin plen. Ona je predator koji vreba devojke bez dinara. Kad kažem to, mislim da devojke koje posle rijalitija imaju kazne, koje su se nakupile tokom boravka u rijalitiju. Matora kupuje ljubav. Ovo je repriza njenog odnosa sa Anitom, to je činjenica. Stafani nije materijalista, ali voli pažnju. Stefani zna šta radi, koristi Matoru i nije zaljubljena.

Foto: Printscreen Pink.rs /PINK.RS, PIXABAY.COM

Koja ti je pala u očima niže, Matora ili Stefani?

- Matora ne može da mi padne u očima, jer sa njom nisam bio. Razočaran sam u Stefani.

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Pink.rs