Pre 4 dana rodila sina Stefana 💖

Pevačica Katarina Živković porodila se 2. avgusta, a danas je izašla iz porodilišta. Katarina je na svet donela dečaka, kome su njen partner i ona dali ime Stefan, ali ga kamere okupljenih paparaca nisu snimile, jer je pevačica ipak želela da do kraja svoj privatan život sačuva za sebe. 👇

Podsetimo, Katarina nije želela partnera da predstavlja u javnosti, a vesti da čeka bebu otkrila je u poodmakloj trudnoći. Zbog privatnosti pevačica nije želela ni danas previše da se eksponira, pa je bebu iz bolnice smestila u auto na sporedni ulaz, kako je rekla u videu objavljenom na stranici @srbija_showbizz.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Srbija Showbizz (@srbija_showbizz)

IZVOR: IG / @srbijashowbizz

Kaća je otkrila novinarima da je prelep osećaj držati bebu u naručju, te da je presrećna!

- Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelepim željama. Veliko hvala i doktorki koja je vodila moju trunoći, zahvaljujući njoj je ovih devet meseci prošlo najbezbrižnije moguće. Moj princ i ja se osećamo odlično, a sreća i ljubav koju osećam prema najlepšoj ulozi i biću koje je 02.08.2024. postalo centar mog sveta se ne može rečima opisati. Još jednom veliko hvala - napisala je Katarina dan nakon porođaja na Instagramu, kako prenosi Pink.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.