Trejler za ovaj film pogledan najviše puta za 24 sata 😁

Tokom jednog zajedničkog intervjua Hju Džekmen i Rajan Rejndols bili su iznanađeni kada su im uručene plakete za postignut Ginisov rekord.

Rejnolds je dobio čak dva priznanja. Naime, kao suvlasnik fudbalskog kluba Vrekham AFC-a, Rejnolds je prvo dobio sertifikat koji pokazuje da je stadion u Rekhamu najstariji stadion na svetu, jer je do 5. aprila u upotrebi 147 godina i 31 dan. Glumac je otkrio da mu to priznanje izuzetno znači i čini ga ponosnim zbog njegovog porekla.

Potom je uručeno još jedno priznanje koje je Džekmenu i Rejndolsu zajedničko. Naime, trejler za njihov zajednički fim Dedpul i Vulverin je zabeležio najviše pregleda za 24 sata.

Trejler koji je premijerno prikazan na Super Boulu LVIII, prikupio je 365 miliona pregleda širom sveta na svim platformama od 11. do 12. februara.

Obojica su bila iznenađena, a čuveni Dedpul je rekao:

Šta? Milion za svaki dan u godini, to je neverovatno!

Neposredno pre ove iznenadne ceremonije Rejnolds se setio trenutka kada je Džekmenu pre pet godina uručeno priznanje za najdugovečniju karijeru glumca u Marvel univerzumu. Tada je čuveni Vulverin otkrio da mu je osvajanje Ginisovog rekorda bilo dečački san.

Pogledajte ovaj trejler za Ginisa:

Izvor: Youtube/@marvel

Autor: redportal.rs