U braku sa glumicom Draganom Turkalj

Čuvena glumica Snežana Savić oduvek je privlačila pažnju svojojm lepotom i harizmom, a poznato je da se do sada samo jednom udala. Iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem dobila je naslednicu Anitu koja je danas ima 44 godine. 👇

Svako je krenuo svojim putem, a dok Snežana uživa u vezi s partnerom čije ime ne želi da otkrije javnosti, njen bivši muž je imao buran ljubavni život nakon razvoda. Dragoslav (88) se ponovo oženio i to sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj.

Pre skoro 12 godina, nakon duge borbe za potomstvo, ovaj par je dobio blizance, Iskru i Lazara, kada je Dragoslav imao 76 godina. Dragana je sa druge strane prošla kroz tešku borbu sa sobom, padajući u očaj jer je mislila da nikada neće postati majka.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je svojevremeno za Hello Dragana Turkalj, kako piše Sbija Danas, prenosi Pink.rs.

Autor: Pink.rs