Sve je počelo kada je muškarac otišao u šumu

Neimenovani muškarac iz Džordžije, upao je u napušteni bunar dubok 15 metara dok je tražio svoj mobilni telefon. Njegova zabrinuta porodica pozvala je policiju jer se nije vratio kući, a potom su otkriveni detalji bizarnog incidenta.

Sve je počelo u četvrtak, oko 22 sata, kada je muškarac otišao u šumu u oblasti Kob. Koristio je mobilni telefon svoje žene da prati signal svog mobilnog telefona kako bi ga pronašao, a zatim je pao u bunar.

Oko 4 sata ujutru porodica je pozvala policiju koja je organizovala akciju spasavanja. U jednom trenutku začuli su zapomaganje nesrećnog čoveka i shvatili gde se nalazi.

- Prvo smo locirali njegov auto, a zatim smo pronašli bunar. Kada se krećete noću bez dobre baterijske lampe, lako možete upasti u nevolje - rekli su zvaničnici.

Vatrogasci su objavili i snimak vađenja, a cela akcija trajala je osam sati. Nesrećni čovek je bio pri svesti nakon što ga je konopcem izvukao iz duboke rupe.

On je prebačen u bolnicu, a lekari očekuju brz oporavak. Ali kako kažu, bilo je čudo što je uspeo da preživi pad sa tako velike visine.

Autor: redportal.rs