- Umalo sam izgubila život 💔

Pevačica Holsi otkrila je da njena baza fanova nekad i nije tako prijatna.

Holsi je objavila na društvenoj mreži Tumblr 30. jula kako bi otkrila svoja osećanja u vezi fanova koji su pokazali negativnost nakon njenog povratka na muzičku scenu i navela je da je "požalila što se vratila".

- Moji fanovi su prema meni ponekad zli, i to više od bilo kojih drugih ljudi na planeti. Ne govorim u ime svih vas, naravno. Ali ranije je to bila manjina koja mi je bila grozna, a sada se čini da je većina te grupe ostala samo da bi se povremeno oglasila o tome koliko me mrze ili koliko sam užasna - napisala je Holsi i dodala:

- Teško je poželeti da se angažuje u prostoru koji je potpuno lišen svake ljubaznosti, simpatije i strpljenja ili da budem iskrena, ljudske pristojnosti. Pogotovu nakon godina skrivanja od interkacije zbog straha da će se upravo ovo dogoditi. Ne znam, čoveče. Umalo sam izgubila život. Više neću da radim ništa što me ne čini srećnom. Ne mogu to dugovno da prisuštim.

Holsi je prethodne dve godine provela na lečenju, nakon što joj je dijagnostikovan sistemski eritematozni lupus i retki limfoproliferativni poremećaj T-ćelija.

- Kada sam se razbolela, sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da mi bude bolje, kako bih se vratila i ponovo bila de ovog, ali više ne znam ni šta je 'ovo' i želim da se zavučem u rupu i žalim što sam se vratila - zaključila je Holsi.

Autor: redportal.rs